גן השומרון | עיצוב פנים לבית פרטי

גן שומרון | בית פרטי בעל מפלס יחיד | שיפוץ טוטאלי

מה עשינו ? על קצה המזלג

  • התמודדנו עם בית פרטי בן 15 שנה בן מפלס אחד אשר נזקק לשיפוץ נרחב.
  • התבקשנו לשמר את חיפוי הקירות הפנימיים אשר נצבעו בטיח מינראלי והעניקו מראה יותר טבעי לחלל ולכן חידשנו את הקירות אשר נצבעו שוב בטיח בגוון מעט שונה ובעל טקסטורה עדינה יותר.
  • חידשנו את רצפת האבן שהיתה מוכתמת ובמצב לא טוב.
  • שינינו ועדכנו את יציאות המיזוג המרכזי לגרילים דקורטיבים וג'טים עגולים בסלון.
  • הוספנו פרטי נגרות המשלבים מגוון חומרים, גמרים וזכוכית.
  • עיצבנו מחדש את פינת הטלויזיה– רהיט רביצה מיוחד הכולל אחסון תחתון ומעל ספות המשלבות מספר בדי ריפוד . הוספנו ספריה לקיר הטלויזיה, המשלבת אחסון צדדי.
  • הוחלפו וילונות הבד הישנים לוילונות בהירים ומודרניים .
  • תכננו מטבח חדש עבור הלקוחות שאוהבים לבשל ולארח, בסגנון שונה לחלוטין מהמטבח הישן – בגוון, בחומרים ובסידור הפנימי. הארונות נצבעו בגוון ירוק מעושן בשילוב עם פרט ידיות מבמבוק . נוסף אי גדול ורחב ידיים המשלב בתוכו תנור עם כיריים פריסטנד גדול, משטח עבודה מנירוסטה, מגירות פח תעשייתי, מקרר יינות ואזור ישיבה שחופה בקורות עץ גושני.
  • תכננו למטבח משטח בטון מוחלק אשר מקיף את ארונות המטבח מ- 4 דפנות.
  • עיצבנו והפקנו פרטי ריהוט בעבודות ברזל, פח וזכוכית – כמו ארון פינת אוכל דו צדדי אשר החליף קיר ישן שנשבר . הארון כולל מצד אחד מזווה נסתר ומהצד הפונה לשולחן האוכל מונחים מדפים מאחורי דלתות זכוכית המכילים כלים וחפצים .
  • שברנו מדפים בנויים ומיושנים אשר היו בנישה בסלון ועיצבנו ספריה המשלבת עבודת פרופילי ברזל וקורות עץ מפירוקים ותלויה על מוטות ברזל ורטיקליים .. (זה לא היה קלJ)
  • שיפצנו ושינינו לחלוטין את חדרי האמבטיות ואת שירותי האורחים. הוספנו משטחי וכיורי בטון מוחלק, פסיפס מדהים המשלב כמה פרופורציות בחיפויים בגווני מנטה מרעננים.
  • שינינו לחלוטין את חדר השינה של ההורים – כל הכיוונים שונו – מיקום המיטה, החשמלים, מיקומי הסניטארים והתכנון הכללי של האמבטיה- יצרנו מקלחון חזית ארוך המכיל 2 ראשי טוש ומאפשר מקלחת משותפת.
  • בחרנו פרקט עץ מבוקע צבוע לבן לחדרי השינה- גם הורים וגם לילדים
  • והוחלפו כל הוילונות בחדרים.
  • תכננו מחדש את חזית חדר הארונות והמקלחת כך שתהיה הרמונית, יפה ומעניינת ולא תסגיר את העובדה שחדר הארונות נמצא בתוך הממ"ד.
  • עיצבנו מחדש את חדר הבת הקטנה – לכבוד הבת מצווש.
  • גלשנו לעיצוב של החוץ – הזמנו שולחן רחב ידיים מעץ ים והכסאות שהיו קודם לכן בסלון נשלחו לצביעה בשני גוונים מדהימים של צהוב וטרקוטה והוצאו אחר כבוד החוצה.
  • תכננו מחדש את חדר העבודה – הוספנו אחסון במידוף פח מכופף צבוע , תכננו פרטי נגרות ייחודיים כמו שולחן העבודה, שידת מגירות וסולם מדפים –הכל לטובת מקסימום אחסון במראה אקלקטי ומעניין.
  • תכננו ארון מעילים חדש בעל חלוקה פנימית נכונה ויעילה יותר והכי חשוב – בעל דלתות שיסתירו את הבלאגן (לא היה קודם..) הדלתות חופו במראות מוכהות – נותן מראה מעודן יותר למראות.
  • איתרנו ובחרנו עבודות אמנות מקוריות של אמנים ישראליים – עבודות שנבחרו במיוחד עבור אזורים ספציפיים בבית.
  • בחרנו פרטי ריהוט חדשים .
  • יצרנו עבודות פרינט ארט מקוריות שלנו המודפסות על עץ – במיוחד עבור מיקום ספציפי- פינת האוכל.
  • בחרנו גופי תאורה חדשים לרחבי הבית לאחר שינוי מיקומים בהתאם לתכנון החדש.
שתף:
FacebookTwitterGoogle+PinterestWhatsApp
Custom Field

This is custom field text