צפון תל אביב | דירה על הים עיצוב פנים,הלבשה וסטיילינג

הגוש הגדול  TLV 4 | שיפוץ דירה לאחר שיפוץ שהלקוח לא התחבר אליו

מה עשינו  ? על קצה המזלג
  • התמודדנו עם דירה בבניין יוקרתי ועם נוף מדהים לים, אשר עברה תהליך מלא של שיפוץ אך הלקוח שלא נכח במהלך השיפוץ הקודם, לא התחבר לתוצאה ולאנרגיות בדירה ולכן פנה אלינו שנתיים לאחר מכן למהלך של שיפוץ נוסף.
  • החלפנו את ריצוף האבן הכבד שהיה בדירה (שריד מהשיפוץ הקודם) ועשינו חיפוי של מיקרו בטון בגוון בהיר ומואר אשר ידע להתמודד עם הפוגות הרחבות מידי שהיו בין אריחי האבן.
  • החלפנו את המטבח ליחידת מטבח קטנה, קומפקטית וייחודית בגוון ליים בשילוב עם במבוק וזכוכית רטרו.
  • שינינו את מיקומי הפונקציות בחלל – לאחר ביצוע המטבח, שולחן האוכל עבר למטבח, הסלון התרחב וציר התנועה החוצה נפתח.
  • יצרנו ספריה מכילה אשר מתוכננת ובנויה מברזל מושחר ומשלבת גם נגרות מתוכננת ומותאמת.
  • הוספנו עמדת "די ג'יי" עבור הלקוח – דלפק וכסא עם מקום מובנה לציוד עריכה מוסיקלי בסנכרון עם מערכת סאונד פנימית וחיצונית ומסך הטלויזיה.
  • תכננו פרטי ריהוט בנגרות – לחדרי השינה , למטבח ולסלון.
  • החלפנו את דלת חדר השינה לדלת הזזה לכיס במקום הדלת הקודמת שהיתה בפתיחה .
  • שיפצנו את החלונות .
  • ריפדנו את בסיס המיטה הקיימת.
  • תכננו ספה חדשה כולל כריות ובחירות של טקסטיל.
  • טיפלנו בכל נושא המרפסת – עיצוב גינות, בחירת ריהוט חדש ותכנון מקלחת חוץ מפנקת.
  • החלפנו את גופי התאורה בכלל הבית כולל הוספת מאווררי תקרה מעוצבים .

להמשך צפייה בגלריית פרוייקטים לחץ כאן 

שתף:
FacebookTwitterGoogle+PinterestWhatsApp
Custom Field

This is custom field text